Bulvár

Eledelgyűjtés és prevenció a vásárhelyi állatvédőknél

Eledelgyűjtés és prevenció a vásárhelyi állatvédőknél

2017. szeptember 10., vasárnap
Eledelgyűjtés és prevenció a vásárhelyi állatvédőknél

Eledelgyűjtést tartott, valamint nemzetközi, azaz CACIB kutyakiállításon és szépségversenyen is részt vett szombaton a Hódmezővásárhelyi állatvédők Egyesülete. Természetesen bemutatkozott a szervezet új kiadványa is, ami pár napja jelent meg Állati tanácsok címmel.

Összesen 109 kilogramm tápadományt gyűjtött össze szeptember 9-én, szombaton, mindössze néhány óra leforgása alatt a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete. Az éhező állatok megsegítésére irányuló kezdeményezéshez természetesen most is társult megelőző, figyelemfelhívó kampány. Sikerrel debütált az Állati tanácsok című új kiadvány, amelynek célja, hogy minél több emberhez jussanak el hasznos tanácsok a felelős állattartásról vagy éppen az ivartalanítás fontosságáról. A kis füzetecskét a kitelepülések mellett az iskolákba is eljuttatja a szervezet. Szintén szombaton, a Hód-Mezőgazda Zrt. kiállítás centrumában, nemzetközi, azaz CACIB kutyakiállításon és szépségversenyen is részt vett az egyesület, amelyet

Genye Helga

önkéntes képviselt. A rendezvényre az ország és Európa szinte minden részéről érkeztek kutyusok a gazdáikkal. A vásárhelyi állatvédők a Hód-Dog Center Kutyaiskola jóvoltából vehettek részt a nemzetközi versenyen. A résztvevő állatbarátok és a kutyaiskola tagjai 30 kilogramm állateledelt is adományoztak a szervezetnek, így összesen 139 kilogramm eledel gyűlt össze. A Hód-Dog Center emellett természetesen agility bemutatót és kisebb versenyt is tartott a kilátogatóknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.