Bulvár

UFO-barát fejlesztések Szegeden

UFO-barát fejlesztések Szegeden

2017. július 31., hétfő
UFO-barát fejlesztések Szegeden
SAMSUNG CSC

Akár turisztikai szempontból is hatalmas potenciált rejthet, hogy már bejöhetnek járműveikkel a földönkívüliek a városba. Rossz hír számukra, hogy összefüggő úthálózatot még nem alakítottak ki.

A kerékpárosok, a gyalogosok, az autósok már számtalan helyen közlekedhetnek a városban (a sima aszfalttól az off-roadig), de idén nyáron egy újabb beruházásnak köszönhetően azoknak sem kell aggódniuk, akik azonosítatlan repülő tárggyal (Unidentified Flying Object), azaz UFO-val érkeznek turistaként, esetleg letelepedési szándékkal. A galaktikus igényeket kielégítő beruházással a József Attila sugárút és a Szent Miklós utca sarkán találkoztunk. Közlekedésrendészeti szempontból problémát jelenthet, hogy a gyalogosokkal közös részt jelöltek ki járműveiknek, így vagy szlalomozniuk szükséges, vagy a lassan kell menniük. Sőt, nem reprezentatív felmérésünk (két fő) alapján kiderült, a szegediek száz százaléka szívesen közlekedne ilyen eszközzel, ha nagyobb kiépítettsége lenne az úthálózatnak. Lapunk információi szerint a Mikszáth Kálmán utcában és a Ligetben is létrehoztak azonosítatlan repülőtárgyak számára útvonalat, de az előbbinek csak a helyét találtuk, az utóbbit pedig nem kerestük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.