Bulvár

Testi sértés szemtanúit keresi a rendőrség

Testi sértés szemtanúit keresi a rendőrség

2017. június 27., kedd
Testi sértés szemtanúit keresi a rendőrség
kekfeny_rendorseg_szirena

A rendőrök a lakosság segítségét kérik szemtanúk felkutatásában, akik információval rendelkezhetnek egy Szegeden történt bűncselekményről.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen elkövetőkkel szemben. A gyanú szerint június 22-én valamivel 2 óra előtt egy szegedi férfit ismeretlen személyek bántalmaztak a Tisza Lajos körúton. A bűncselekményt feltételezhetően 3 fiatal látta, akik 18-23 év közöttiek, 170-180 centiméter magasak és vékony testalkatúak. Egyikőjük fekete pólót és farmernadrágot, társai pedig világos inget és farmernadrágot viseltek - írja a police.hu. A rendőrség kéri, hogy a szemtanúk, illetve akik a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon (6722 Kossuth Lajos sgt. 22-24). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.