Bulvár

Sándorfalva és Dóc között ütközött oszlopnak egy gépjármű szombaton

Sándorfalva és Dóc között ütközött oszlopnak egy gépjármű szombaton

2017. április 30., vasárnap
Sándorfalva és Dóc között ütközött oszlopnak egy gépjármű szombaton
rendorseg_baleset

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, illetve nyolc anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Egy személyautó április 29-én, 11 óra 50 perckor haladt a 4519-es úton Sándorfalva felől Dóc irányába. Amikor a 38-as kilométerszelvényhez ért áttért a menetirány szerinti bal oldalba, ahol lehaladt az úttestről az útpadkára, és a padkán levő telefonkábeltartó oszlopnak ütközött - írja a police.hu. A sofőr könnyű sérüléseket szenvedett. A biztonságos közlekedés egyik feltétele a jármű sebességének helyes megválasztása. Emellett fontosak a járművezetés személyi feltételei is, hogy a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban legyünk. Ez nem csak azt jelenti, hogy nem fogyaszthatunk szeszesitalt, vagy bódító hatású szert (ide értve bizonyos gyógyszereket is) a vezetés előtt, illetve alatt. A biztonság érdekében az is nagyon fontos, hogy ne legyünk ingerült, ideges állapotban, továbbá ne legyünk fáradtak, kialvatlanok, amikor a volán mögé ülünk. A balesetek megelőzése érdekében kérjük, közlekedjenek óvatosabban - figyelmeztet a rendőrség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.