Bulvár

Elfogták a zuglói zaklatót

Elfogták a zuglói zaklatót

2017. április 15., szombat
Elfogták a zuglói zaklatót

A zuglói rendőrök elfogták azt a férfit, aki több nőt zaklatott és bántalmazott a XIV. kerületben - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint 2016. december 4. és 2017. február 14. között három alkalommal érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi a XIV. kerületben egyedül közlekedő nőket bántalmaz és szexuálisan zaklatja őket, majd a helyszínről rövid idő elteltével elmenekül. E hét pénteken 3 óra körül hasonló esetről értesítették a rendőrséget. A bejelentés szerint egy meztelen, egész arcát eltakaró, sapkát viselő férfi - aki korábban az éjszakai buszról szállt le - megtámadott egy nőt. A sértettet fojtogatni kezdte, majd egy gépjárművel elmenekült a helyszínről. A zuglói rendőrök beazonosították a gyanúsított gépjárművét, azt a délutáni órákban intézkedés alá vonták Zuglóban. A jármű átvizsgálása során több, közbiztonságra különösen veszélyes eszközt foglaltak le. A XIV. kerületi kapitányság

K. Balázs

28 éves budapesti lakos ellen szexuális kényszerítés, valamint súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendőrség kezdeményezi az őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.