Bulvár

Vádat emelt az ügyészség pszichoaktív anyaggal visszaélő férfival szemben

Vádat emelt az ügyészség pszichoaktív anyaggal visszaélő férfival szemben

2017. március 3., péntek
Vádat emelt az ügyészség pszichoaktív anyaggal visszaélő férfival szemben
biro_birosag_jogasz_ugyved

A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt azzal a szegedi férfival szemben, aki 2015-ben és 2016-ban pszichoaktív anyagot, „herbált” szerzett meg, valamint adott át.

A vádirat szerint a férfi 2015. június 2-án, Szegeden, egyik ismerősének 2000 forint ellenében, 1 gramm hatóanyagot tartalmazó pszichoaktív anyagot adott át, amelynek egy részét a vevő cigaretta formájában elfogyasztotta. A vádlott 2016. májusában internetről rendelt pszichoaktív anyagot, amit 2016. június 3-án, Szegeden, a postára érkezett csomagban átvett. A rendőrség a vádlottat a posta előtt intézkedés alá vonta, és nála megtalálta a „herbált” tartalmazó csomagot. A postán a vádlottnak címezve még egy csomag volt, ami szintén pszichoaktív anyagot tartalmazott. A vádlott továbbá 2016. június 2-án az utcán észlelte, hogy általa nem ismert személyek marihuánát fogyasztanak, tőlük kért egy marihuánás cigarettát, amit elszívott. A Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség a férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettével és kábítószer birtoklásának vétségével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.