Bulvár

Öt évvel ezelőtti csongrádi emberölést derítettek föl a rendőrök

Öt évvel ezelőtti csongrádi emberölést derítettek föl a rendőrök

2017. március 28., kedd
Öt évvel ezelőtti csongrádi emberölést derítettek föl a rendőrök

Egy öt évvel ezelőtt történt csongrádi emberölést derítettek föl a rendőrök, a feltételezett elkövető beismerte a bűncselekmény elkövetését - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

Huber Krisztián

közölte, a gyanú szerint egy akkor 22 éves férfi ölt meg egy 52 esztendős férfit Csongrádon 2012-ben. Az áldozat eltűnését senki sem jelentette be, így a hatóságok sem keresték. Néhány hete azonban a rendőrség olyan adatok birtokába jutott, amelyek szerint a férfit megölték. A holttestét hétfőn egy csongrádi ház udvarán találták meg. A nyomozók emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki egy - más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő - 27 éves férfit, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. A delmagyar.hu beszámolója szerint a rendőrség hétfő délelőtt vonult ki nagy erőkkel a csongrádi Petneházy utcában álló házhoz. Az udvart egy munkagép segítségével több helyen átvizsgálták, a kutatás késő estig tartott. A lap információi szerint az ingatlan egyik tulajdonosa, egy huszonéves férfi rablás miatt börtönben van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.