Bulvár

Készpénzt lopott egy férfi egy Retek utcai dohányboltból

Készpénzt lopott egy férfi egy Retek utcai dohányboltból

2017. február 27., hétfő
Készpénzt lopott egy férfi egy Retek utcai dohányboltból
retekutca_dohanybolt

A Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt - írja a police.hu.

A gyanúsított január 5-én 16 óra 30 perc körül Szegeden egy Retek utcai dohányboltból az eladó figyelmetlenségét kihasználva készpénzt tulajdonított el. A feltételezett elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételeket készített.

retekutca_dohanybolt2

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.