Bulvár

Vádemelési javaslat a szegedi rablóval szemben

Vádemelési javaslat a szegedi rablóval szemben

2016. november 19., szombat
Vádemelési javaslat a szegedi rablóval szemben

Az egyik szegedi ingatlanból két üveg befőttet akart eltulajdonítani egy vásárosnaményi férfi, aki a nála lévő kalapáccsal a sértettet fejbe vágva távozott a helyszínről. A rendőrség vádemelést javasol a terhelttel szemben - írja a police.hu.

A gyanú szerint az 55 éves férfi július 2-án éjjel, a lakatpánt megrongálásával jutott be a szegedi családi ház pincéjébe, ahol két üveg befőttet vett magához. Az ingatlan egyik lakója megzavarta a gyanúsítottat, a két férfi között dulakodás alakult ki. A feltételezett elkövető ezután a nála lévő kalapáccsal fejbe vágta a sértettet, aki könnyű sérülést szenvedett. A rabló végül egy kerékpárral távozott a helyszínről. A bejelentést követő 10 percen belül a helyi körzeti megbízott elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható

K. Mihályt

, akit a rendőrök őrizetbe vettek. A férfi előzetes letartóztatását a nyomozási bíró elrendelte. A Szegedi Rendőrkapitányság a felfegyverkezve elkövetett rablás és súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait a terhelttel szembeni vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.