Bulvár

Színes hajdivat Londonból + FOTÓK

Színes hajdivat Londonból + FOTÓK

2016. november 7., hétfő
Színes hajdivat Londonból + FOTÓK
salon_international_019

Nemrégiben rendezték meg Londonban a Salon International nemzetközi fodrászkiállítást, melyen Szokodi László szegedi mesterfodrász is részt vett.

A Salon International, a szakma legnagyobb és legérdekesebb rendezvénye minden évben meg tudja lepni a kilátogatókat. Így volt idén is. Jönnek a színes hajak és a Barber shopok, azaz férfi fodrászszalonok. A bemutatókon, szemináriumokon szinte minden haj mixton színben pompázott - kezdi beszámolóját

Szokodi László

. "Megfizethető lesz számunkra az új divat? Hiszen ezeknek a színeknek az elkészítése a legdrágább. A kék, sárga, pink, zöld színeket több színből kell kikeverni, és csak egy bizonyos színalapra tudjuk csak felvinni! A sok inspiráció, szakmai szemináriumok mellett a rendezvényen üzleti marketing, szakmai találkozókon is részt lehet venni, és az új termékeket, DVD-ket meg is lehet vásárolni. Igaz, nem olcsó, de a tudásunkat gyarapítva mindig többek tudunk lenni, és a vendégeinknek sok újdonsággal tudunk előrukkolni! Idén nagy fordulatot vett a férfi szakág is! Több nemzetközileg elismert angol férfi fodrász cég tartott bemutatókat, szemináriumokat! A Barber shopok meghódítják Magyarországot? Biznisz lett a férfi szakág? Igen! Rendszeres hajvágás és szakálligazítás - ezt reklámozza minden nagy férfi hajápoló cég! Hm! Érdekes volt látnom a rövid olykor már szinte kopasz oldal és hátsó nyakfazonok, a fejtetőn néhol hosszabb, rövidebb variációkkal kialakított frizurákat! A standokon rengeteg férfi hajápoló, és szakáll-, testápoló terméket mutattak be! Itt a biznisz! Vágasd a hajad, és vidd haza a termékeket, otthoni használatra! Meg tudjuk ezt vajon itthon is fizetni? Ez a férfidivat most több tízezerbe kerül itthon, ha hajvágás mellett ápolod a sérót is! Nézve a kiállításon a frizurákat, elgondolkodtam, egy pár évig biztos ez a fazon, stílus fogja meghatározni a férfi szakágat! Rövid haj, ápolt szakáll, és shoping férfiaknak! Vajon Magyarországon megmaradnak a férfi fodrász szalonok, vagy a divatos barber shopok kapnak teret a piacon?!" - írja Szokodi László szegedi mesterfodrász.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.