Bulvár

Roma Tolerancia és Esélyegyenlőségi Nap Szentesen

Roma Tolerancia és Esélyegyenlőségi Nap Szentesen

2016. november 8., kedd
Roma Tolerancia és Esélyegyenlőségi Nap Szentesen

A Szentesi Rendőrkapitányság a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Polgármesteri Irodájával és a helyi roma nemzetiségi önkormányzattal közösen tartott esélyegyenlőségi napot tegnap - tájékoztat honlapján a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Roma Tolerancia és Esélyegyenlőségi Napnak november 7-én a szentesi Művelődési és Ifjúsági Ház adott otthont. A rendezvény célja az áldozattá válás megelőzési lehetőségeinek bemutatása, a rendőrség és a helyi kisebbségi önkormányzat közötti együttműködés megerősítése volt. A csaknem százötven, 13 és 21 év közötti roma származású, valamint hátrányos helyzetű fiatal a program során a zenés műsor mellett drogprevenciós előadást is meghallgathatott, egy egyenruhás pedig a rendőri hivatásról beszélt. A Szentesi Polgárőr Egyesület toborzását követően a rendezvényt kötetlen beszélgetés zárta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.