Bulvár

Lopás miatt keresnek a szegedi rendőrök egy férfit

Lopás miatt keresnek a szegedi rendőrök egy férfit

2016. november 8., kedd
Lopás miatt keresnek a szegedi rendőrök egy férfit

A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrse eljárást folytat ismeretlen tettes ellen tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt.

A gyanúsított augusztus 29-én 17 óra körül Szegeden, egy Londoni körúti üzletből elektromos fogkefe pótfejeket tulajdonított el. A lopás elkövetőjéről az üzlet biztonsági kamerái felvételt készítettek - írja a police.hu.

lopasmiattkeresik

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-62-562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.