Bulvár

Érvényesítő matricát hamisított Szegeden

Érvényesítő matricát hamisított Szegeden

2016. november 7., hétfő
Érvényesítő matricát hamisított Szegeden

A rendőrség befejezte a nyomozást egy 22 éves férfival szemben, aki diákigazolványán hamis érvényesítő matricát helyezett el és azt kedvezményes utazásra használta fel egy szegedi helyi járatos buszon - írja a police.hu.

A gyanúsított szeptember 21-én reggel, az ellenőrzés során tanulóbérlete mellé mutatta be a nevére kiállított diákigazolványt. Az ellenőrnek feltűnt, hogy az okmányon lévő érvényesítő bélyegző hamis, ezért az igazolványt bevonta. A közlekedési társaság feljelentést tett a rendőrségen. Az eljárás során kirendelt szakértő megállapította, hogy a matrica hamisítvány. A 22 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, vallomásában elismerte a terhére rótt közokirat-hamisítás bűntettének elkövetését. A Szegedi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait bíróság elé állítás javaslatával az illetékes ügyészségnek továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.