Bulvár

A világ legrangosabb hotel design versenyén nyert a szegedi Science Hotel

A világ legrangosabb hotel design versenyén nyert a szegedi Science Hotel

2016. november 15., kedd
A világ legrangosabb hotel design versenyén nyert a szegedi Science Hotel
hotel_science001kf

A design hoteleknek járó egyik legrangosabb díjat hozhatta el a szegedi Science Hotel november 14-én New Yorkból. A szálloda 500 induló közül bizonyult a legjobbnak.

A "Hotel Experience and Boutique Design New York", vagyis a BDNY 36. alkalommal osztotta ki a Gold Key díjakat a legjobb design szállodák között. Összesen 21 kategóriában értékelték a belsőépítészek és designerek munkáit, köztük a legjobb night klubot, luxusszállodát és éttermi részt is minősítették. A Hotel Experience és a Boutique Design minden évben keresi a vendéglátóipar leginkább újító erővel ható tervezői munkáját. A finalistákat idén is egy kilenctagú, a vendéglátás tervezési, üzemeltetési, fejlesztési és befektetési ágazatokban mozgó szakmai zsűri választotta ki. A szegedi Science Hotel a "Best Lobby Budget/Focused Service" kategóriában ért el helyezést, a jelölésre a designer,

Varró Zoltán

terjesztette fel - tudtuk meg

Tárkány Lászlótól

, a szálloda tulajdonosától. Egy ilyen elismerés máshogyan pozicionálja a szállót, melyet a tulajdonos szerint a legnépszerűbb szegedi hotelek között tartanak számon. A név, vagyis a "science" mint "tudomány" szó is az egyetemi városra utal, vendégkörüket is főleg a Tisza-parti intézménybe érkező oktatók, külföldi diákok teszik ki - emelte ki Tárkány. A 43 szobás hotel nemcsak pihenésre szolgál, sok külföldi diák a számukra kialakított tanulótérben készül fel a vizsgáira is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.