Bulvár

Steve Jobs Nap Bordányban

Steve Jobs Nap Bordányban

2016. október 12., szerda
Steve Jobs Nap Bordányban
jobs

Először rendeznek Steve Jobs Napot Bordányban. A Bordányi Ifjúsági Információs Pont által szervezett programja célja az, hogy ezen a világnapon a homokháti településen is megemlékezzenek az Apple cég korábbi vezérigazgatójáról.

Jobs

a számítástechnika egyik legfontosabb úttörőjének számít, ő látta meg elsőként a lehetőséget a grafikus felhasználói felületekben és az egér használatában is.

Steve Jobs

2011-ben hunyt el, de a rajongók alig néhány órával halála után elkezdték szervezni a Facebookon és az esemény köré hirtelen összerakott weboldalon a Steve Jobs-emléknapot. A mára már több ezer fősre nőtt Facebook-csoport tagjai október 14-én profilképük Steve Jobs-portéra cserélése mellett

Jobs

híres öltözékének viselésével emlékeznek az Apple-vezérre. Így tesznek pénteken a bordányiak is.

Jobs

rendszeresen fehér teniszcipőben, kopott kék farmerben és fekete garbóban jelent meg nyilvános fellépésein. Utóbbi forrt vele össze elválaszthatatlanul, nagyjából úgy, ahogy

John Lennonnal

a híres kerek lencsés szemüveg. A Bordányi Ifjúsági Információs Pont pénteken 15 órától vár tehát mindenkit, aki szeretne csatlakozni az eseményhez, aki a fenti öltözetben jelenik meg, azt stílszerűen egy „harapott” almával várják majd, továbbá 19 órától egy izgalmas film összeállítást is megnézhetnek az érdeklődők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.