Bulvár

Vádat emeltek a mentőst bántalmazó szentesi férfivel szemben

Vádat emeltek a mentőst bántalmazó szentesi férfivel szemben

2016. szeptember 2., péntek
Vádat emeltek a mentőst bántalmazó szentesi férfivel szemben

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfivel szemben, aki idén nyáron bántalmazta az őt kórházba szállító mentőápolót.

A vádirat szerint a vádlott július 9-én az éjszakai órákban együtt szórakozott Szentesen barátaival, aminek során nagy mennyiségű alkoholt fogyasztott. A sörözőből való távozását követően a vádlott rosszul lett, amit látva mentőt hívtak részére. A kiérkező mentőápoló - látva a vádlott állapotát - közölte vele, hogy kivizsgálásra kórházba szállítják. A vádlott a közlésnek ellenszegült, közölte, hogy nem megy sehova, kiabálni kezdett, ahogyan vele levő barátai is. A mentősök közölték, hogy hagyják abba a kiabálást és rendőrt fognak hívni. A vádlott erre beült a mentőkocsiba, de a biztonsági övet kicsatolta többször is, majd az övet ismételten becsatolni akaró mentőápolót ököllel arcon ütötte, amit még egyszer megismételt. A sértett az ütésektől megtántorodott és a lába beszorult a hordágyak és a hordszék közé. Végül a vádlottat a cselekményt észlelő gépkocsivezető segítségével sikerült lefogni és kórházba szállítani. A sértett a vádlott bántalmazása következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az ügyészség a vádlottat közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Szentesi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.