Bulvár

Tompa felé terelik a forgalmat Röszkénél

Tompa felé terelik a forgalmat Röszkénél

2016. július 30., szombat
Tompa felé terelik a forgalmat Röszkénél
Torlódás a röszkei határátkelõn

A Nyugat-Európából szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt torlódás alakult ki szombaton délelőtt a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán, a rendőrök a forgalmat szakaszosan Tompa felé terelik - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.

Hangai Nándor

elmondta, az átkelőnél pénteken több mint 50 ezer utas lépett ki. Az autósoknak azt tanácsolja a rendőrség, hogy indulás előtt tájékozódjanak a rendőrség honlapján, a police.hu-n az aktuális várakozási időkről, vagy hívják a röszkei autópálya-határátkelőhelyet a 30/466-1026-os telefonszámon. Szükség esetén a gyorsabb átlépés érdekében Tiszasziget vagy Ásotthalom felé lehet kerülni, ezeket a határátkelőhelyeket 7 és 19 óra között vehetik igénybe az Európai Unió és Szerbia állampolgárai - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.