Bulvár

Szegeden is kiszínezték a járdahibákat

Szegeden is kiszínezték a járdahibákat

2016. július 26., kedd
Szegeden is kiszínezték a járdahibákat
repedesfestes001kf

Az Aradi Vértanúk terén és az Oskola utcában különleges járdarészletek fogadják az arra járókat, sárga, piros, kék és zöld színekkel festették ki a repedések mentén az aszfaltot, így még plasztikusabban látszik, hogy mennyire rossz állapotban is vannak.

Míg Budapesten rendőrök igazoltatták a

Magyar Kétfarkú Kutyapárt

égisze alatt meghirdetett járdafestés résztvevőit, addig Szegeden az Aradi vértanúk terénél és az Oskola utcában szabadon alkothattak, és városunkban is csatlakoztak a járdahibák festegetéséhez az arra járók. És hogy miért négy színt választottak? Erre matematikai válasz van: a négyszín-tétel ugyanis azt állítja, hogy egy tetszőleges régiókra osztott síkot, akár egy politikai térképet egy ország megyéiről, ki lehet úgy színezni legfeljebb négy szín felhasználásával, hogy ne legyen két azonos színű szomszédos régió. Két régiót akkor nevezünk szomszédosnak, ha nem csak izolált pontokban, hanem egy görbe mentén érintkeznek. A négyszín-tétel pedig jól alkalmazható a járdahibák eetében is. Az MKKP egyébként passzivistákat is keres Szegeden is, aki csatlakoznak hozzájuk

ITT

teheti meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.