Bulvár

Új vezérigazgató a Class FM élén

Új vezérigazgató a Class FM élén

2016. június 24., péntek
Új vezérigazgató a Class FM élén

Turi Árpád helyére Földes Ádámot nevezték ki a Class FM-et működtető Advenio Zrt. vezérigazgatójává, míg a programigazgatói poszton Tiszttartó Tituszt Hamvas Viktor váltja - áll a társaságot nemrég megvásárló Sláger Rádió Zrt. pénteki közleményében.

Felidézik: a rádiós piacot húsz éve jól ismerő vezérigazgató pályafutása a Roxy Rádiónál indult, majd sokáig a Sláger rádiónál töltött be vezető pozíciót. 2008-ban a bolgár Star Fm vezérigazgatója volt, majd egy évvel később már a Danubius Rádiót vezette. Rövid kitérő után, 2011 augusztusától ismét rádiós piacon dolgozott, 2012-2015 között a sajtópiacon tevékenykedett, mígnem 2015-ben felkérték a Music Fm kereskedelmi igazgatói posztjára. Egy hónappal ezelőtt jelentették be, hogy május 17-én százszázalékos tulajdonrészt szerzett a társaságban a Sláger Rádió Zrt.; a cég 1998 és 2009 között az ország legnagyobb és legsikeresebb rádióját üzemeltette, amelynek 2,2 millió hallgatója volt, miközben hétéves működése alatt a Class FM 2,8 milliós tábort épített ki magának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.