Bulvár

Több mint 300 kilogramm fokhagymát szereztek vissza tolvajoktól a makói rendőrök

Több mint 300 kilogramm fokhagymát szereztek vissza tolvajoktól a makói rendőrök

2016. június 24., péntek
Több mint 300 kilogramm fokhagymát szereztek vissza tolvajoktól a makói rendőrök
fokhagyma2

Egy nap alatt megtalálták a makói rendőrök azokat a dombegyházi férfiakat, akik csaknem 350 kilogramm fokhagymát vittek el egy Makóhoz közeli földről. Az ellopott hagymát az egyenruhások visszaadták a tulajdonosnak.

A terület tulajdonosa június 22-én reggel tett bejelentést, hogy az éjszaka folyamán valaki felszedte a földből fokhagymájának egy részét, illetve az általa előző nap felszedett mennyiséget is elvitte. Ezzel több száz kilogramm hagyma tűnt el. A makói rendőrök az adatgyűjtés során együttműködve a Mezőkovácsházi Rendőrkapitánysággal, eljutottak egy dombegyházi testvérpárhoz. Az aznap délután náluk végzett házkutatások során az egyenruhások megtalálták az ellopott fokhagymát. A férfiak gyanúsítotti kihallgatásukon elismerték tettüket, melyet anyagi okokkal magyaráztak. Elmondták, hogy előző este azzal a szándékkal indultak el, hogy az általuk már korábban megfigyelt földről elvigyék a hagymát. Mindenki a saját autójába pakolt és hazament. A rendőrök a két ingatlannál összesen csaknem 350 kilogramm hagymát foglaltak le. A férfiak ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A makói rendőrök a fokhagymát visszaadták a tulajdonosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.