Bulvár

Szegeden lép fel szombat este a Kistehén

Szegeden lép fel szombat este a Kistehén

2016. június 11., szombat
Szegeden lép fel szombat este a Kistehén
malomfesztival2016_warmup01_kistehen_varkert-szeged_20160611_fb-event-cover

Szombat este Szegeden lép színpadra a Kistehén és a Császári PillanatmŰvek. A koncert az augusztusi Malomfesztivál felvezető produkciójaként érkezik a Tisza-parti városba.

A buli 22 órakor kezdődik a Grand Café Várkertben, a belépők egységesen 1500 forintba kerülnek.

Kistehén

A 2002-es Én a kistehén Sziget-reklámmal indult útnak a zenekar, azóta pedig nagy utat járt be a Kollár-Klemencz László zenekara. Kétévenként megjelent lemezeiken rendre volt egy-két országos sikerű sláger, gondoljunk csak a Szájbergyerek-re, amit az ovisoktól a nyugdíjasokig mindenki ismert, a hasonlóan komikus Jó Csávó a Márkó-ra, vagy a mulatozós Szerelmes vagyok minden nőbe és a Virágok a réten-re, vagy akár a pszichedelikus Elviszi a szél című dalaikra. A 2012-ben megjelent Elviszlek magammal című lemezen pedig a megszokott szellemes hétköznapi témák mellett, a közéletre is reflektálnak a szövegek. Jó példa erre az Ezt is elviszem magammal című sláger. 2014 végén jelent meg a legfrissebb anyaguk Szomjas Nők címmel, amelyet az egyik kritikában úgy jellemeztek, hogy "minden eddigi munkájuk közül is a legszerethetőbb". Erről a lemezről az abszurdan közéleti Csak kiabálj!-t játsszák a rádiók, viszont mindegyik dal kiválóan működik a koncertjeiken abban a sorrendben, ahogy a lemezen találhatóak, ami az „egyben - feljátszás” eredménye. 2015 őszétől ismét „műhely munkába” kezdett a zenekar, hogy 2016 tavaszától új dalokkal és sok koncerttel örvendeztethessék meg a közönségüket.

Császári Pillanatművek

Kora-huszonegyedik századi, kézműves poszt-pop vallomások és úti beszámolók. Lehet, hogy néha nem túl könnyű, de megéri! Kiscsillagot, Erik Sumo Band-et megjárt

Császári Gergő

dalszerző és zenei szabadcsapata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.