Bulvár

Nyugdíjas találkozó a Szegedi Törvényszéken

Nyugdíjas találkozó a Szegedi Törvényszéken

2016. június 13., hétfő
Nyugdíjas találkozó a Szegedi Törvényszéken
nyugdijas_talalkozo_torvenyszek

Június 9-én rendezték meg a nyugalmazott bírák és igazságügyi alkalmazottak találkozóják a Szegedi Törvényszéken. Az összejövetel a Bírósági Dolgozók Szakszervezetének kezdeményezésére a Szegedi Törvényszék és a Magyar Bírói Egyesület Csongrád Megyei Szervezetének közös szervezésében valósult meg.

A rendezvényt

Tárkány-Szűcs Babett

, a Szegedi Törvényszék elnöke nyitotta meg

Sütő András

gondolatát idézve, amely szerint „Önmagát becsüli meg minden nemzedék azáltal, hogy tudomásul veszi: a világ nem vele kezdődött.” Hangsúlyozta, hogy bírónak lenni, illetőleg bíróságon dolgozni nem pusztán munka, hanem hivatás, amely élete végéig elkíséri az embert és nem szűnik meg a nyugdíjba vonulás által. Kiemelte, hogy a következő generáció számára biztonságot jelent annak tudata, hogy számíthat az idősebbek szakértelmére és tapasztalataira, hiszen a Szegedi Törvényszék jelenlegi sikereit is az előző generáció által elért eredmények alapozták meg. A megnyitót követően a Szegedi Törvényszék mindennapjai kerültek bemutatásra, majd a találkozó kötetlen beszélgetéssel, s meghitt múltidézéssel zárult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.