Bulvár

Vadkamerákat rongáltak meg fiatalok Nagymágocson

Vadkamerákat rongáltak meg fiatalok Nagymágocson

2016. május 26., csütörtök
Vadkamerákat rongáltak meg fiatalok Nagymágocson

A Szentesi Rendőrkapitányság vádemelést javasol az ügyészségnek két fiatallal szemben, akik Nagymágocson egy parkban a fák törzsére rögzített vadkamerákat rongáltak meg.

A gyanú szerint a 15 és a 21 éves fiú 2016 februárjában a parkban két kamerát feszített le a fák törzséről, amelyeket azután a közelben lévő tóba dobtak. A nyomozás során a rendőrök megállapították a feltételezett elkövetők kilétét, akiket előállítottak a Szentesi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a két nagymágocsi fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki, akik vallomásukban elismerték a terhükre rótt rongálás vétségének elkövetését. A 21 éves terheltet kiskorú veszélyeztetése bűntettének elkövetésével is gyanúsítják az egyenruhások. A Szentesi Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.