Bulvár

Több százan futottak a ligetben a GEMMA diákjaiért + FOTÓK

Több százan futottak a ligetben a GEMMA diákjaiért + FOTÓK

2016. május 7., szombat
Több százan futottak a ligetben a GEMMA diákjaiért + FOTÓK
gemma_futas030kf

Jótékonysági futást rendeztek szombaton az újszegedi ligetben a GEMMA Szociális Szolgáltató Központ és Fejlesztő Iskola támogatására.

A résztvevők 200, 1000 és 3000 métert teljesíthettek, a nevezési díjakból befolyt összeget pedig az intézmény egy mennyezeti lift vásárlására fordítja majd, aminek segítségével könnyebben mozgathatóak a mozgásukban korlátozott gyermekek. A rendezvényhez a szegedi sportélet több neves képviselője is csatlakozott, így például

Juan Carlos Pastor

, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője és segítője,

Marko Krivokapic

,

Bonifert Domonkos

, a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacspatának ügyvezető igazgatója,

Petrovics Kálmán

, az EDF DÉMÁSZ Szegedi Vízisport Egyesület igazgatója, illetve

Nagy Péter

U23-as Európa-bajnok, Universiade-győztes, olimpikon súlyemelő. A helyszínen a nevezőknek

Bagi Mátyás

cross training edző tartotta a bemelegítést. A futószámok mellett több egyéb program is várta az érdeklődőket a ligetben. A látogatók kipróbálhatták a Blendraw készségfejlesztő játékot, de volt mentő- és tűzoltóautó bemutató, lufihajtogatás, tombola, arcfestés, aszfaltrajzolás, kerekesszékes akadálypálya is, valamint bemutatót tartott a Csibész kutyasuli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.