Bulvár

Autók borultak az árokba, egy ember megsérült a hétvégén

Autók borultak az árokba, egy ember megsérült a hétvégén

2016. május 9., hétfő
Autók borultak az árokba, egy ember megsérült a hétvégén

Felgyő és Mindszent közelében történtek a balesetek. Ópusztaszeren pedig egy melléképület gyulladt ki, senki sem sérült meg - írja a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleménye.

Árokba borult egy személyautó pénteken késő este a 4519-es számú főúton, Felgyő közelében. A csongrádi tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A mentőszolgálat egy sérültet szállított kórházba. Szombatra virradó hajnalban Mártély és Mindszent között is árokba hajtott egy autó. A balesethez a hódmezővásárhelyi hivatásos és a mártélyi önkéntes egységek érkeztek. A tűzoltók áramtalanították a személyautót, majd biztosították a helyszínt a műszaki mentés idejére. A balesetben senki sem sérült meg. Egy palaborítású melléképület égett szombat délután Ópusztaszeren. A település közelében lévő tanyán csaptak fel a lángok egy óra után pár perccel. A kisteleki és a csongrádi hivatásos egységek mellett a balástyai önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre. Az épületben tárolt háztartási anyagok is lángra kaptak, de a tűz a többi épületet nem veszélyeztette. A tűzoltók kiérkezésére a lakók már megkezdték az oltást, az egységek egy vízsugárral hűtötték vissza az izzó, parázsló részeket. A tűzesetben nem sérült meg senki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.