Bulvár

Megtalálta a 11 éves Horváth Bencét a rendőrség (FRISSÍTVE) + VIDEÓ

Megtalálta a 11 éves Horváth Bencét a rendőrség (FRISSÍTVE) + VIDEÓ

2016. május 4., szerda
Megtalálta a 11 éves Horváth Bencét a rendőrség (FRISSÍTVE) + VIDEÓ

Rövid időn belül megtalálták a szegedi rendőrök azt a kisfiút, aki szerdán reggel tűnt el az egyik helyi általános iskolából - adta hírül honlapján a rendőrség.

A gyermeket, aki május 4-én 9 óra 20 perckor távozott az iskolából, azonnal elkezdték keresni a rendőrök a városban. A környéken kutyákkal indultak a fiú után. A közeli töltést és a mellette levő erdőt több tucat rendőr fésülte át. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja az információt, és a személyleírást a helyi közlekedési vállalatok munkatársainak és a taxi vállalatoknak is kiadta, így a sofőrök is figyelték az utcákat. Röviddel 13 óra előtt érkezett a bejelentés, hogy a Belvárosi Hídon az egyik helyi járatos busz sofőrje látni vélte a fiút. A helyszínre irányított rendőrök Újszegeden, a Székely soron megtalálták a gyermeket, akihez épp akkor ért oda testvére is, aki szintén kereste. A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges teendők elvégzése után a fiút épen és egészségesen adták át a szüleinek. http://www.youtube.com/watch?v=9IGi0aFUcdM

Korábban írtuk:

A szerda reggel az egyik szegedi általános iskolából ismeretlen helyre távozott fiút kora délután sikerült megtalálniuk a rendőröknek. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a gyermek május 4-én reggel távozott a József Attila sugárúton levő iskolából. A fiú az Agyagos utca irányába szaladt. Információink szerint körülbelül egy óra keresés után sikerült megtalálni a fiút.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.