Bulvár

Tíz percen belül elfogták a szentesi rablót

Tíz percen belül elfogták a szentesi rablót

2016. április 28., csütörtök
Tíz percen belül elfogták a szentesi rablót

Egy látássérült nőt próbált meg kirabolni egy 19 éves férfi Szentesen. A nyomozók röviddel a bejelentés után elfogták és őrizetbe vették a cselekménnyel megalapozottan gyanúsítható személyt.

A helybeli férfi április 27-én nem sokkal 22 óra előtt támadt a 61 éves asszonyra az utcán. A sértett nyakát átfogta a karjával, majd hátra felé húzni kezdte. Eközben a nőt értékei átadására szólította fel. A támadó a látássérült asszony táskáját is megpróbálta elvenni. A szegvári nő kiabálni kezdett, így a 19 éves fiatal megijedt, elengedte áldozatát és érték nélkül távozott. A sértett azonnal bejelentést tett a rendőrségre, majd a kiérkező egyenruhások 10 percen belül, a közelben elfogták a férfit.

V. Dániel

gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt rablás bűntett kísérletének az elkövetését. A szentesi nyomozók a férfit őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.