Bulvár

Szegeden koncertezik a tavalyi év klipjét jegyző Belau

Szegeden koncertezik a tavalyi év klipjét jegyző Belau

2016. április 14., csütörtök
Szegeden koncertezik a tavalyi év klipjét jegyző Belau
belau_1

A Belau az Island of Promise című bemutatkozó videójával tűnt fel a hazai zenei életben, amely számos elismerést gyűjtött be. A formáció első száma bekerült az Aranyélet című HBO sorozatba, a Deezer Magyarország szerkesztőinek éves kedvencei közé, az Index legjobb 2015-ös dalai közé, előszeretettel játssza a Petőfi Rádió is. A hozzátartozó kisfilm megnyerte az első magyar Klipszemlét és számos magazinnál bekerült az év legjobb klipjei válogatásba. A zenekar most Szegeden koncertezik.

A Belau megjelenésével pár hónapja egy izgalmas színfolttal bővült a hazai zenei paletta. A friss zenei projekt világában az elvágyódás és az örökké reményteli hangulat találkozik az aktuális elektronikus zenei alapokkal. A formáció célja, hogy gondolatban napsütötte helyekre kalauzolja a hallgatót. A Belau első száma bekerült az Aranyélet című HBO sorozatba, a Deezer Magyarország szerkesztőinek éves kedvencei közé, az Index legjobb 2015-ös dalai közé, előszeretettel játssza a Petőfi Rádió is, és már több mint 250 ezren hallgatták meg különböző videó megosztókon. A hozzátartozó kisfilm megnyerte az első magyar Klipszemlét és számos magazinnál bekerült az év legjobb klipjei válogatásba.

Kedves Péter

kezdetben egyszemélyes projektje időközben

Buzás Krisztiánnal

és

Matos Gergővel

kiegészülve zenekarrá nőtte ki magát, ahol a fellépések alkalmával az énekdallamokat

Szécsi Böbe

kelti életre. Áprilisban, You & I címmel érkezik az új Belau szám a Dal című műsort többször megjárt énekesnő közreműködésével. A külföldön is pozitív kritikával illetett zenekar első szegedi koncertjét április 19-én adja a Juhász Gyula Napokon, nyáron pedig számos fesztiválon lép fel országszerte. A Belau első konceptlemeze, amely a mediterrán életérzést idézi, előre láthatólag ősszel lát napvilágot. http://www.youtube.com/watch?v=k25cqUc0IUw

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.