Bulvár

Nyugdíjas akció az algyői Borbála Gyógyfürdőben

Nyugdíjas akció az algyői Borbála Gyógyfürdőben

2016. április 4., hétfő
Nyugdíjas akció az algyői Borbála Gyógyfürdőben
algyo_borbala_furdo_nyugdijas

Egészen május 20-áig a nyugdíjas belépők árából további harminc százalékos kedvezménnyel várják a pihenni vágyó vendégeket az algyői Borbála Gyógyfürdőben.

"Keddenként és csütörtökönként a nyugdíjas belépők árából további 30 százalékos kedvezménnyel várjuk vendégeinket, mely a délután folyamán is érvényes" - tudtuk meg

Szűcs Szabolcs

fürdővezetőtől. A Borbála Gyógyfürdő tavaszi akciója egészen május 20-áig tart, a pihenni vágyóknak pedig nem kell mást tenniük, mint a megadott napokon magukkal vinniük igazolványukat. Hétköznapokon a nyugdíjasok 770 forintért válthatnak napijegyet, ebből vonnak le keddenként és csütörtökönként további 30 százalékot, tehát a vendégek mindössze pár száz forintért élvezhetik a fürdő nyújtotta kényelmet. Szűcs Szabolcs ugyanakkor felhívta a figyelmet, a kedvezményes belépő csak a napijegyre vonatkozik, a fürdő egyéb szolgáltatásait a megszokott árakon vehetik igénybe.

Egészen május 20-áig a nyugdíjas belépők árából további harminc százalékos kedvezménnyel várják a pihenni vágyó vendégeket.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=623459

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 3.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.