Bulvár

Nyomkövető kutya lett a csongrádi betörők veszte

Nyomkövető kutya lett a csongrádi betörők veszte

2016. április 15., péntek
Nyomkövető kutya lett a csongrádi betörők veszte

A Csongrádi Rendőrkapitányság vádemelést javasol két férfival szemben, akik egy hétvégi házba dolog elleni erőszakkal jutottak be, majd az ingatlanban kutatást végeztek. A gyanúsítottakhoz nyomkövető kutya vezette el a rendőröket.

A gyanú szerint a 21 és a 34 éves férfi 2015. december 10-én 14 óra 30 perc körül egy csongrádi víkendház garázsajtaját felfeszítette, a lakóépület ablakát benyomta és az ingatlanba bejutva ott kutatást végzett. Később kiderült, hogy a hétvégi házból birkaprémeket, rézmozsarakat és egy csergét tulajdonítottak el. A bejelentést követően az elsődleges intézkedések végrehajtása során az egyenruhásokat nyomkövető kutya vezette el a feltételezett elkövetők tanyájához. A rendőrök a szegedi és a csongrádi férfit előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt. A Csongrádi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az ügyet vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.