Bulvár

Nem adta vissza a rábízott autót

Nem adta vissza a rábízott autót

2016. április 14., csütörtök
Nem adta vissza a rábízott autót

Több vagyon elleni bűncselekménnyel és közokirat-hamisítással is gyanúsítható az a kisteleki férfi, aki egy kölcsönkért személyautóval a tulajdonos engedélye nélkül ismeretlen helyre távozott. A rendőrök a gyanúsítottat elfogták és őrizetbe vették - írja a police.hu.

B. Béla

egy másik jármű akkumulátorának feltöltése céljából kérte kölcsön a személygépkocsit balástyai tulajdonosától 2016. április 10-én. A sértett átadta az autó indítókulcsait a 37 éves férfinak, aki ezután engedély nélkül ismeretlen helyre távozott a gépjárművel. Az egyenruhások a gépkocsi jogtalan használóját két nap múlva elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene jármű önkényes elvétele bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Kisteleki Rendőrkapitányság nyomozói a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. B. Bélát csalás, lopás és közokirat-hamisítás bűntettének, valamint okirattal visszaélés vétségének elkövetésével is gyanúsítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.