Bulvár

Szándékosan okozott balesetet

Szándékosan okozott balesetet

2016. március 10., csütörtök
Szándékosan okozott balesetet
kekfeny_rendorseg_szirena

Emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt javasol vádemelést a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság egy 44 éves hódmezővásárhelyi férfi ellen - írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a 44 éves hódmezővásárhelyi

B. Balázs

2015. március 3-án a 47-es számú főúton Hódmezővásárhely felől Székkutas felé haladt lízingelt személygépkocsijával. Egy egyenes útszakaszon öngyilkossági szándékkal átrántotta a kormányt a menetirány szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő járművel. Az autó sofőrje elrántotta a kormányt, de nem tudta elkerülni a balesetet, könnyebben sérült meg. Az igazságügyi szakvélemények szerint B. Balázs ittasan vezette járművét, a vele szemben közlekedő autósnak esélye sem volt az ütközés elkerülésére. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntettének kísérlete, járművezetés ittas állapotban vétsége és rongálás bűntette miatt indított büntetőeljárást a 44 éves férfi ellen. A rendőrség a nyomozást a napokban befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal a Csongrád Megyei Főügyészségnek megküldte.

Öngyilkos akart lenni a vásárhelyi sofőr, ezért okozott balesetet.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=616639

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 9.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.