Bulvár

Stoni blue Unit és Indigó koncerttel mutatják be a szegedi rock történetét

Stoni blue Unit és Indigó koncerttel mutatják be a szegedi rock történetét

2016. március 31., csütörtök
Stoni blue Unit és Indigó koncerttel mutatják be a szegedi rock történetét
ramblingbluestrio

Csütörtökön és pénteken tartják az IH Rendezvényközpontban a „Szegedi Rocktörténeti Esték” elnevezésű programot, amely az immár közel egy éve elkezdett „Szegedi Zenészek Társasága” sorozat folytatása.

Csütörtökön a Szegedi Rocktörténeti Esték első eseményét tartja a Szegedi Zenészek Társasága az IH Caféban 19 órától. Az IH Café sikeres beszélgető klub sorozatának első élőzenés estjén több formációban zenélnek együtt a szegedi rocktörténet ikonjai és a fiatalabb nemzedékek. Közben az immár hagyományos szegedi rocktörténeti emlékidézés is folytatódik. Beszélgetőtársak:

Jobbágy Dezső, László István

és

Lukács Péter

. Házigazda:

Pleskonics András, Plesi

alias Dr. Rock.

A zenés program:

1. Boncz Dániel és Jobbágy Dezső (Jean) - gitáros/énekes duója 2. "Azok a legendás hatvanasok..." - a szegedi rocktörténelem többgenerációs válogatottjának koncertje. In memoriam Fortuna, Sárgaingesek, Kristály zenekarok !!! Az alkalmi formáció tagjai: Nagy Péter (gitár, ének), Nagy Zoltán (basszusgitár), Gunics Antal (zongora), Jobbágy Dezső (dob, ének), Sipos Zoltán (dob) és Molnár Gyula (szaxofon, ének) 3. Az est fővendége: a STONI BLUE UNIT (Pécs - Szeged) hazai blues-szupergrupp. Tagjai: Tátrai Antal (Stoni) – gitár, ének; Wilhelm Gábor - basszusgitár, Lukács Péter – dob. http://www.youtube.com/watch?v=xHZhvCogNk0 Pénteken 20 órától az Indigó együttes nagykorúvá válását ünnepelik, a zenekar korábbi tagjainak vendégszereplésével:

Nyikos Imre, Mustafa László, Bajusz Attila

és

Ménesi Tomi

is színpadra lép majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.