Bulvár

Notebookot akart lopni egy férfi Szegeden

Notebookot akart lopni egy férfi Szegeden

2016. március 6., vasárnap
Notebookot akart lopni egy férfi Szegeden

Notebookot próbált meg ellopni egy 36 éves férfi egy szegedi bevásárlóközpontból, de a személyzet észrevette és értesítették a rendőrséget.

A bevásárlóközpontból március 4-én 15 órakor érkezett bejelentés, hogy egy férfi egy notebookot szeretett volna ellopni, de a személyzet észlelte a cselekményt és a férfit feltartóztatta. A kiérkező járőröknek a biztonsági szolgálat munkatársai elmondták, hogy a férfi a vásárlás végeztével az önkiszolgáló kasszához ment, ahol az általa vásárolt élelmiszerek mellett egy notebookot is ki akart vinni az üzletből úgy, hogy azt almaként lemérte az önkiszolgáló pultnál. A cselekményt a pénztáros, és a biztonsági őr is észlelte és ezt megakadályozták. A híradástechnikai készülék a dobozában áruvédelmi eszközzel volt ellátva, amit a férfi nem rongált meg. A férfi ellen kisebb kárt okozó csalás vétség kísérletének elkövetése gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.