Bulvár

Jegyellenőrök elől menekülő bliccelőt ütöttek el Szegeden

Jegyellenőrök elől menekülő bliccelőt ütöttek el Szegeden

2016. március 6., vasárnap
Jegyellenőrök elől menekülő bliccelőt ütöttek el Szegeden

A szegedi Kossuth Lajos sugárúton egy autó ütötte el azt a helybéli férfit, aki az egyik villamosról leszállva a jegyellenőrök elől menekült. A balesetet okozó utas könnyű sérülést szenvedett.

A jegyellenőrök az egyik szegedi villamoson az utazásra jogosító okmányok bemutatására szólítottak fel egy 25 éves férfit március 5-én 22 óra 50 perc körül. Az utas, hogy kivonja magát az ellenőrzés alól, a villamosmegállóban leszállt a járműről. Ezt követően a szegedi férfi átugrott a védőkorláton a Kossuth Lajos sugárút úttestére, ahol egy gépkocsi elütötte. Az elsődleges adatok szerint a gyalogos féktávolságon belül került a járművezető elé, aki így az ütközést elkerülni már nem tudta. A 25 éves szegedi férfi könnyű sérülést szenvedett. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a közlekedési esemény körülményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.