Bulvár

Hamis jogosítvánnyal, ittasan vezetett egy román férfi Kisteleken

Hamis jogosítvánnyal, ittasan vezetett egy román férfi Kisteleken

2016. március 28., hétfő
Hamis jogosítvánnyal, ittasan vezetett egy román férfi Kisteleken

A Kisteleki Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntettének és járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést egy román állampolgárságú férfival szemben.

A 43 éves szőregi lakost személyautó vezetőjeként vonták intézkedés alá a járőrök Kistelek belterületén, 2015. november 1–jén 13 óra 20 perckor. Az egyenruhásoknak az igazoltatáskor feltűnt, hogy a férfi által átadott szerb vezetői engedély hamis, ezért az okmányt lefoglalták. A helyszínen alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott, ezért a rendőrök a román állampolgárt mintavételre előállították. Az eljárás megállapította, hogy a vezetői engedély teljes utánzat, az okmányt nem a szerb hatóságok állították ki. A gyanúsított kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. Ellene közokirat-hamisítás bűntettének és járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasol a Kisteleki Rendőrkapitányság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.