Bulvár

Bosszút akart állni a baltás román férfi, de rossz címre ment ki Magyarcsanádon

Bosszút akart állni a baltás román férfi, de rossz címre ment ki Magyarcsanádon

2016. március 13., vasárnap
Bosszút akart állni a baltás román férfi, de rossz címre ment ki Magyarcsanádon
fejsze_favagas_tuzifa

Vélt sérelmét akarta megtorolni, de eltévesztette a címet egy román férfi, akit garázdaság miatt fogtak el a makói rendőrök.

A nyomozás eddigi adatai alapján március 12-én 21 óra 10 perc körül egy 27 éves román állampolgárságú férfi megjelent Magyarcsanádon, a Széchenyi utca egyik házánál. Egy 80 centiméter nyélhosszúságú baltával megfenyegette az ott lakó nőt. Amikor a sértett beszaladt a házba, a baltával a lakóház két utcai redőnyözött ablakát betörte. A Makói Rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható

D. M. I.-t

. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte. Azzal védekezett, hogy egy korábbi vélt sérelmét akarta megtorolni, de rossz házhoz ment, így a baltával nem haragosát fenyegette meg. A 27 éves román állampolgár ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Makói Rendőrkapitányságon. A rendőrség ellene szabálysértési eljárást is kezdeményezett, mivel ugyan vezetői engedéllyel nem rendelkezik, autóval közlekedett Magyarcsanádon. Szabálysértési eljárás indult az ellen a férfi ellen is, aki bár tudta, hogy a gyanúsított nem rendelkezik érvényes okmánnyal, mégis átengedte neki a jármű vezetését.

Váratlan látogató - tévedésből rossz nőt fenyegetett meg, illetve rossz ház ablakait törte be baltával egy román férfi Magyarcsanádon. KLIKK: http://szegedma.hu/?p=617676

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. március 13.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.