Bulvár

Torta helyett bilincs - feltört egy autót a születésnapján egy szegedi férfi

Torta helyett bilincs - feltört egy autót a születésnapján egy szegedi férfi

2016. február 10., szerda
Torta helyett bilincs - feltört egy autót a születésnapján egy szegedi férfi
feltort_auto_szeged_police

Autóban hagyott értékek csábították a szegedi tolvajt. A rendőrök lakossági segítséggel 45 percen belül azonosították, majd őrizetbe vették a születésnapos férfit.

A Szegedi Rendőrkapitányságra február 9-én 13 óra 10 perckor tett bejelentést a sértett, hogy autóját a Remény utcában feltörték. Abból az akkor még ismeretlen tettes elvitt egy autórádiót egy hozzá kapcsolt pendrive-val, valamint a hátsó ülésre dobott cigaretta dohányt. A helyszínre érkező rendőröket a bejelentő arról tájékoztatta, hogy egyik ismerőse telefonjával lefotózta a tettest. A rendőrök a lakossági közreműködéssel a feltételezett elkövetőt gyorsan azonosították, majd a bejelentéstől számított 45 percen belül a közelben elfogták és előállították. A 41 éves férfi aznap ünnepelte születésnapját. A rendőrök megtalálták nála a pendrive-ot és az autó közelében a földön eldobva a dohányt.

D. Zsolt

ellen őrizetbe vétele mellett, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ahelyett, hogy elfújt volna pár gyertyát, inkább feltört egy autót a születésnapos szegedi férfi - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=608213

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 10.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.