Bulvár

Koncerttel születésnapozik a KFT Algyőn

Koncerttel születésnapozik a KFT Algyőn

2016. február 3., szerda
Koncerttel születésnapozik a KFT Algyőn
kft_algyo

Nagy koncerttel, 35 év legnagyobb slágereivel születésnapozik a KFT zenekar. Az Algyői Teátrum III. évadának rendezvényén felcsendül többek között az Afrika, az Elizabet, valamint a Bál az Operában.

Az Algyői Teátrum III. évadának egyik legnagyobb „dobása” a KFT zenekar színháztermi koncertje lesz az Algyői Faluházban. Az 1981-ben alakult együttes egyéni, ironikus hangvételű számai, abszurd szövegei 35 év alatt sem koptak el, azóta is őrzik - ahogyan a kritikusok kezdetektől fogva fogalmaznak - újhullámú vonalukat. A legnagyobb rajongók bizonyára tudják, a fiatalok többsége viszont értetlenül áll a névválasztás miértje előtt. Hogyan lett a zenekarból Korlátolt Felelősségű Társaság? Laár András a hetvenes évek végén még egy Kulhanek Cirkusz nevű formációban zenélt, melynek egyik tagja vetette fel KFT nevet - akkor a társaságok még csak gazdasági szakkönyvek oldalain léteztek Magyarországon. Laár végül elkérte az ötletet, s mondván, "a világ dolgaiért csak korlátozottan tudunk felelősséget vállalni", a nyolcvanas évek elején megalakult a KFT. Ahogy a gazdasági társaságok is megvetették lábukat az országban, a zenekar találkozót szervezett nekik. Akkoriban még elfértek egy étteremben. http://www.youtube.com/watch?v=CQXOfKrfgsU A koncertre 1800 forintért válthatnak jegyet az érdeklődők, kivéve a nyugdíjasok és a diákok, akik 1000 forintos kedvezményes áron juthatnak be a február 5-ei, 19 órakor kezdődő koncertre. Fellép: Laár András, Bornai Tibor, II. Lengyelfi Miklós és Márton András.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.