Bulvár

Fiatalkorú kerékpártolvajokat értek tetten a szegedi rendőrök

Fiatalkorú kerékpártolvajokat értek tetten a szegedi rendőrök

2016. február 2., kedd
Fiatalkorú kerékpártolvajokat értek tetten a szegedi rendőrök

Négy fiatalkorút értek tetten hétfő este biciklilopás közben szegedi rendőrök. Hármukat elfogták és előállították.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható három fiatalkorút a Szegedi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai fogták el február 1-jén 21 óra 45 perc körül. A gyanúsítottak a szegedi Kossuth Lajos sugárúton található bevásárlóközpont kerékpártárolójából két, lezárt kerékpárt tulajdonítottak el. Egy szolgálaton kívüli rendőr észlelte a bűncselekményt és értesítette szolgálatban lévő kollégáit. A körzeti megbízottak a helyszín közelében elfogták és előállították a lopás vétség elkövetésével megalapozottan gyanúsítható

K. Rolandot

,

K. Lajost

és

K. Norbertet

. Negyedik társukat még keresik a rendőrök. A fiatalkorúak gyanúsítotti kihallgatásuk során elismerték a bűncselekmény elkövetését. A Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezett ellenük büntetőeljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.