Bulvár

Elsodortak egy motorost a Kálvária sugárúton - szemtanúkat keres a rendőrség

Elsodortak egy motorost a Kálvária sugárúton - szemtanúkat keres a rendőrség

2016. február 5., péntek
Elsodortak egy motorost a Kálvária sugárúton - szemtanúkat keres a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/922/2016. bűnügyi számon cserbenhagyás vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a sértett

Simson Schwalbe

segédmotoros kerékpárjával közlekedett Szegeden, a Kálvária sugárúton Baja irányába február 2-án 18 óra körül. A motorkerékpáros mögött haladó, ismeretlen gyártmányú és típusú személygépkocsi vezetője a Kálvária sugárút 38. szám előtt a motoros előzésébe kezdett, melynek során elsodorta a sértettet. Az ütközést követően a gépkocsi sofőrje megállás nélkül továbbhajtott. A balesetben a motoros nem sérült meg. A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja a szemtanúk, illetve az ismeretlen személygépkocsi vezetőjének jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 62/562-423-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.