Bulvár

Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

2016. február 2., kedd
Baleset szemtanúit keresi a Szegedi Rendőrkapitányság

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 06010/686/2016. bűnügyi számon folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen cserbenhagyás vétség gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen személy egy ismeretlen gyártmányú és forgalmi rendszámú, kék színű személygépkocsival közlekedett Sándorfalván, a Kolozsvári utcában, a Petőfi utca felől a Szegedi út irányába január 22-én 15 óra 30 perc körül. Az ismeretlen sofőr az Ady Endre utcai kereszteződéshez érve személygépkocsijának jobb oldalával nekiütközött a kerékpárral közlekedő sértettnek. A kerékpáros az ütközés következtében elesett, de nem sérült meg. A balesettel érintett személygépkocsi vezetője a helyszíntől mintegy 100-150 méterre megállt, majd kis idő elteltével ismeretlen helyre távozott. Az ütközést követően egy autóval közlekedő házaspár megállt segíteni, de adataik hátrahagyása nélkül ők is távoztak a helyszínről. A rendőrség kéri, hogy aki a baleset szemtanúja volt, vagy a kék színű gépjárműről, annak vezetőjéről, illetőleg a helyszínen segítséget nyújtó házaspárról érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 62/562-423-as hívószámon, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 óráig, p: 8-13 óráig).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.