Bulvár

Autóval elgázolt szarvasból lett volna vacsora

Autóval elgázolt szarvasból lett volna vacsora

2016. február 5., péntek
Autóval elgázolt szarvasból lett volna vacsora
damvad_szarvas_termeszet_erdo

Egy ásotthalmi férfi elütött dámszarvast tulajdonított el. A járművezető vonatkozásában az ittasság gyanúja is felmerült.

A Készenléti Rendőrség járőrei február 4-én 23 óra 10 perckor az 55-ös számú főút kelebiai elágazásának közelében ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Az intézkedés során a járműben egy elpusztult dámszarvast találtak. A 35 éves férfi elmondta, hogy Ásotthalom külterületén ütötte el az állatot, amelyet otthonába kívánt szállítani. A helyszínen a járművezető vonatkozásában felmerült az ittasság gyanúja, ezért mintavételre előállították. Gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt lopás vétségének elkövetését. Ellene járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt is eljárás indult a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Sajátos módját választotta a vadászatnak egy ásotthalmi férfi: előbb elütötte a dámszarvast, majd megpróbálta hazavinni. Ez így persze lopásnak minősül - KLIKK: http://szegedma.hu/?p=606864

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. február 5.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.