Bulvár

A magyar show színvonala behozza lassan a nemzetközit

A magyar show színvonala behozza lassan a nemzetközit

2016. február 11., csütörtök
A magyar show színvonala behozza lassan a nemzetközit
vlcsnap-2016-02-10-14h01m17s565

Mint ismeretes, a közép európai divat mindig valamelyest le volt maradva a nyugatihoz képest. Mostanra, az internetnek hála, hamarabb szerez hazánk információt a nemzetközi trendekről. Így a színvonalat tekintve már csak pár éves elmaradásról lehet beszélni a tendenciák szerint. Méghozzá mindez igaz egy elég specifikus szórakoztatói iparágban.

Ahogy a táncok, a művészetek változnak a korral, úgy hazánk is alkalmazkodik a világ érdeklődésének megfelelően. A hazai tűzzsonglőr csoportok az utóbbi évben hatalmas szakmai ugrást tettek a nemzetközi színvonal felé. Több európai, nyugati ország (Pl.: Nagy Britannia, Olaszország) legnagyobb csapatainál egy hobbicsoport is erősebb műsort tud már felsorakoztatni a hazai csapatok közül. A következő szint, ahol utolértük, néhol elhagytuk a nemzetközi szintet, az a műsorokhoz kapcsolódó kiegészítők szintjén. És itt most nem a ruházatról van szó, hanem egy annál újabb hóbortról. A testfestésről. Percek alatt olyan tetoválást, motívumot vagy kérés esetén szörnyet lehet varázsolni a tűzzsonglőrökből, melyhez nem kell hetekig tartó ruhapróbát, drága (tűzbiztos) ruhaanyagokat venni. Ez a költséghatékony, mindenhez alkalmazkodni tudó megjelenés, mely hazánkban lassan már minden csoport esetén megjelenni látszik. http://www.youtube.com/watch?v=dKDfTy1NVSY

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.