Bulvár

Játékot hirdetnek a tűzoltók: szén-monoxid-érzékelő a nyeremény

Játékot hirdetnek a tűzoltók: szén-monoxid-érzékelő a nyeremény

2016. január 29., péntek
Játékot hirdetnek a tűzoltók: szén-monoxid-érzékelő a nyeremény
szenmonoxid_mero

Február 1-jén a katasztrófavédelem a hivatalos Facebook-profilján játékot indít, amelyben összesen 200 darab, egyenként 10 ezer forint értékű szén-monoxid-érzékelőt lehet nyerni.

Sajnos nem telik el nap anélkül, hogy a médiában ne hallanánk arról, hogy valaki szén-monoxid-mérgezést szenvedett. Csak 2016 januárjában hetven alkalommal riasztották a tűzoltókat a mérgező gáz miatt, csaknem ötvenen szenvedtek valamilyen mértékű mérgezést, öt emberen pedig már nem lehetett segíteni. A katasztrófavédelem Országos Tűzmegelőzési Bizottsága az egyik legfontosabb feladatának tekinti a szén-monoxid-mérgezéses esetek számának a visszaszorítását és az emberek széles körű tájékoztatását ebben a témakörben. A hatékony tájékoztatás érdekében a katasztrófavédelem hivatalos Facebook-profilján játékot indítunk, amelyben két héten keresztül összesen kétszáz szén-monoxid-érzékelőt nyerhetnek azok, akik a különböző feladatokat a legjobban teljesítik. Február 1-jétől 14 napon keresztül napi 14 érzékelő talál gazdára, a játék utolsó napján pedig 18 érzékelőt lehet megnyerni. Érdemes tehát február elsejétől figyelni a katasztrófavédelem hivatalos

Facebook-profilját

. A szén-monoxid-érzékelőket a Honeywell Szabályozástechnikai Kft. biztosította a katasztrófavédelem Országos Tűzmegelőzési Bizottsága részére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.