Bulvár

Csongrád megyei tűzzsonglőr hódítja meg az Egyesült Királyságot

Csongrád megyei tűzzsonglőr hódítja meg az Egyesült Királyságot

2016. január 26., kedd
Csongrád megyei tűzzsonglőr hódítja meg az Egyesült Királyságot
golyatabor_2013_15_gs

A szegedi Hestia tűzzsonglőr csoport felkérést kapott több közös produkcióra és fellépésre Skóciában. A csapat vezetője, Szűcs György "Szücsi" már a napokban kiutazott a személyes egyeztetések lebonyolítására.

A csoport már évek óta foglalkozik tűz- és fényzsonglőr produkciók előadásával, így a hazai sikerek után a külföldi fellépésre is igent mondtak. A csapat egy része itthon marad, hogy a hazai közönség is élvezhesse előadásaikat. Az Egyesült Királyságban többek között videoklipekben vállalnak szerepet, valamint a kint divatos utcai flash-mob színházak előadásaiban vesznek részt. Az Egyesült Királyságban hatalmas az igény a minőségi előadásokra, hiszen a tűztáncnak nincs kint neves képviselője. A most szerzett tapasztalatokat pedig a jövőben kamatoztatni szeretnék, hogy továbbra is hatékonyan célozhassák meg a nemzetközi piacot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.