Bulvár

A Hetedhét gyerekhíradó is csatlakozik a klímavédelmi kampányhoz

A Hetedhét gyerekhíradó is csatlakozik a klímavédelmi kampányhoz

2015. november 13., péntek
A Hetedhét gyerekhíradó is csatlakozik a klímavédelmi kampányhoz

Az M2-n sugárzott Hetedhét gyerekhíradó is csatlakozik a klímavédelmi kampányhoz, péntek este foglalkoznak először a témával a műsorban - mondta a gyerekhíradó felelős szerkesztője az M1 pénteki műsorában.

Szentendrei Adrienn

felidézte, hogy már sokan csatlakoztak a kampányhoz, ám úgy érezték, hogy nemcsak a felnőttek, de a gyermekek dolga is foglalkozni a környezetvédelemmel. Péntek este lesz először szó a kampányról az M2-n futó műsorban, a továbbiakban pedig hetente egyszer foglalkoznak a környezetvédelemmel, vagyis azzal, hogy a gyerekek mit tehetnek otthon annak érdekében, illetve hogyan tudnának annak szellemében élni. Ahogy a műsorban elhangzott, a gyermekeken keresztül a szülőkre is lehet hatni, a céljuk a környezetvédelemre való nevelés mellett minél több regisztrációt gyűjteni az elobolygonk.hu oldalon.

Áder János

köztársasági elnök május 7-én csatlakozott a környezetvédelmi tevékenységéért Nobel-békedíjjal elismert volt amerikai alelnök,

Al Gore

által indított kezdeményezéshez, amelynek célja: egymilliárd támogatót szerezni a párizsi, év végi klímacsúcs előtt annak érdekében, hogy ösztönözzék a világ vezetőit a klímaváltozás elleni nemzetközi összefogás megteremtésére. Az Élő Bolygónk aláírásgyűjtő honlap elindításával (

www.elobolygonk.hu

) Magyarország elsőként csatlakozott ehhez a nemzetközi összefogáshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.