Bulvár

Lánykérés az algyői forgatáson + VIDEÓ

Lánykérés az algyői forgatáson + VIDEÓ

2015. október 20., kedd
Lánykérés az algyői forgatáson + VIDEÓ
lanykeres

Nem mindennapi levelet kapott szerkesztőségünk szombaton, egy fiatal pár képekben és videón osztotta meg velünk eljegyzésük történetét. Fiúk, kössétek fel a gatyaszárat! Ezek után minden lány ilyen eljegyzést akar majd.

Krisztin Zsaklin

egészen addig nem is gyanította, hogy ő lesz a legújabb reklámforgatás főszereplője, míg párja le nem térdelt mellé és feltette azt a kérdést, amiről minden kis- és nagylány álmodik.

Szűcs György

napokig tervezgethette a tökéletes lánykérés mikéntjét, végül azért esett a választása a videó módira, mert Zsaklinnal - akivel egyébként egy cégnél dolgoznak - gyakran vesznek részt forgatásokon. A videóról a lány csak annyit tudott, hogy egy új koncepciós filmet készítenek, ezúttal azonban csinos ruhában kell felvenniük a jelenetet. Szerepe eredetileg nem lett volna más, minthogy néhány lépést megtegyen, majd a kamera felé forduljon. Ekkor érte a meglepetés. Szerkesztőségünkben nem tudtuk eldönteni, vajon Zsaklin vagy György izgult-e jobban a nagy pillanatban, mindenesetre innen kívánunk nekik sok boldogságot.

Zsaklin & Gyuri - Lánykérés

Az ígért videó az eljegyzésről.

Szerző: György Szűcs, 2015. október 14.

Krisztin Zsaklin egészen addig nem is gyanította, hogy ő lesz a legújabb reklámforgatás főszereplője...KLIKK: http://szegedma.hu/?p=581925

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 19.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.