Bulvár

Féltékenységből támadt ismerősére egy szegedi nő

Féltékenységből támadt ismerősére egy szegedi nő

2015. október 21., szerda
Féltékenységből támadt ismerősére egy szegedi nő

Féltékenységből támadt ismerősére egy 37 éves szegedi nő. A rendőrök garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást ellene.

A Szegedi Rendőrkapitányságra október 20-án 17 óra 30 perckor érkezett bejelentés a mentősöktől, hogy valószínűleg az általuk ellátott személy bántalmazás során szenvedett nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket. A nyomozás során kiderült, a 17 éves lányra egy ismerőse támadt rá egy szegedi bevásárlóközpontban, mert úgy tudta, hogy annak testvére az ő férjével tart fenn szerelmi viszonyt. Az asszony a bevásárlás után látta meg a lányt és kérdőre vonta az ügyben. A szóváltás tettlegességig fajult, majd földre estek és ott folytatódott a dulakodás. A sértettnek a bal bokája kifordult. Végül lecsillapodtak a kedélyek és mindenki elhagyta a helyszínt. A lányhoz azután hívtak mentőt, miután hazatért, mert nagy fájdalmai voltak. A vitapartner

N. Edit

a Szegedi Rendőrkapitányságon hamarosan elismerte a bűncselekmény elkövetését, ellene garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.