Bulvár

Árokba hajtott egy román férfi a Magyarcsanádról ellopott Skodával

Árokba hajtott egy román férfi a Magyarcsanádról ellopott Skodával

2015. október 30., péntek
Árokba hajtott egy román férfi a Magyarcsanádról ellopott Skodával
lopott_auto_magyarcsanad_police

A makói rendőrök elfogták azt a 41 éves román férfit, aki egy személygépkocsit tulajdonított el Magyarcsanádon.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába október 29-én a délutáni órákban érkezett a bejelentés arról, hogy egy Skoda Favorit típusú személyautót elloptak Magyarcsanádon, az ”állatpihentető” udvaráról. A bejelentő elmondta, hogy a járművet a telephelyen parkolta le nyitott állapotban, abban az indítókulcs is benne volt. A sértett 14 óra 15 perckor észlelte, hogy egy ismeretlen férfi beül az autóba és elhajt azzal Makó irányába. A helyszínre irányított járőrök a keresett járművet, a 43-as és a kövegyi út kereszteződésében lévő körforgalom közelében találták meg. A kocsi lesodródott az útról és az árokba csúszott. A rendőrök a gyanúsítottat a helyszínen elfogták és előállították a Makói Rendőrkapitányságra. A 41 éves román állampolgár ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfi kihallgatásán nem tett vallomást.

Az autólopáshoz is tehetség kell? Egy 41 éves román férfi árokba hajtott a lopott Skodával... KLIKK: http://szegedma.hu/?p=584679

Szerző: Szegedma Hírportál2015. október 30.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.